Varsling om nedetid for nettstedet og epostkontoer

I morgen vil nettstedet (gjosund.info) og tilhørende epostkontoer (formann, kasserer, dugnad, og webmaster @gjosund.info) tas ned for vedlikehold. Vennligst ikke send eposter til disse kontoene fra nå av og frem til vedlikeholdet er overstått, de vil antageligvis ikke komme frem. Det er ukjent hvor lenge vedlikeholdet vil vare, men sannsynligvis er det over til onsdag morgen. Jeg vil sende en ny beskjed når nettstedet og kontoene er tilgjengelige igjen. I mellomtiden, for å kontakte formann, kasserer, dugnadsansvarlig eller webansvarlig gjennom epost, vennligst send eposten til våres private epostadresser. Min (webansvarlig) private epostadresse er [FJERNET], formann’s private epostadresse er [FJERNET]. Dersom dere trenger noe info fra nettstedet i mellomtiden, ta eksempelvis utskrift før nedetiden eller kontakt meg.